Δεν μπορούν να φιμώσουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και τα συνδικάτα

image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αθηναίων Καμίνη που έδωσε εντολή στα συνεργεία του Δήμου της Αθήνας να ξηλώσουν το προπαγανδιστικό υλικό του που είχε αναρτηθεί (αφίσες κλπ). Η καταγγελία της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ) και του ρόλου της στο συνδικαλιστικό κίνημα της Ευρώπης ενόχλησε αυτόν, την κυβέρνηση, την εργοδοσία και τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Όλοι μαζί επιδιώκουν να μην αποκαλυφθεί στα μάτια των εργαζομένων της χώρας μας αλλά και όλης της Ευρώπης ότι η ΣΕΣ στηρίζει την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου, τον κοινωνικό εταιρισμό, τις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις σε βάρος των λαών. Γι αυτό και η Κομισιόν την στηρίζει με τεράστιους οικονομικούς πόρους.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει προς όλους τους υποστηρικτές της αντιλαϊκής πολιτικής, ότι η προσπάθεια που κάνουν για να φιμώσουν το ταξικό εργατικό κίνημα, τα συνδικάτα δεν θα περάσει. Η εργατική τάξη της χώρας μας έχει πάρει χαμπάρι τους εργατοπατέρες της ΣΕΣ και τους συνοδοιπόρους στη χώρα μας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Η διέξοδος σήμερα για το συνδικαλιστικό κίνημα της Ευρώπης βρίσκεται στην ταξική γραμμή που είναι ο δρόμος της ανυπακοής απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Κεφάλαιο και στις πολιτικές δυνάμεις που τους εκπροσωπούν. Είναι η συσπείρωση, ο συντονισμός, η κοινή δράση μαζί με τις ταξικές δυνάμεις, τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Comments are closed.