Πέμπτη, 19 Μαΐου

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ              

                                                                                       

 

                                                                                                  ΑΘΗΝΑ 13 ΙΟΥΛΗ 2010

 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΑΜΕ συνάντηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με εκπροσώπους του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στην «ΑΓΡΟΓΗ».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων στην «ΑΓΡΟΓΗ» πρόταξαν το τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει σε βάρος τους μετά την απόφαση της κυβέρνησης να διαλύσει την «ΑΓΡΟΓΗ» και να απολύσει περίπου 300 εργαζόμενους. Τόνισαν επίσης την πρωτοφανή αήθη και συκοφαντική επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σε βάρος τους προκειμένου να τους διαβάλλει στην κοινή γνώμη και έτσι να προβεί ευκολότερα σ’ αυτές τις απολύσεις.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ καταδίκασαν για μια ακόμα φορά την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης. Τόνισαν τους γενικότερους αντιλαϊκούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς για εκχώρηση τομέων του δημοσίου στους ιδιώτες και επεσήμαναν ότι το ΠΑΜΕ εμπράκτως προτάσσει το δικαίωμα στη μόνιμη και με πλήρη δικαιώματα εργασία για όλους.

Στα πλαίσια αυτά τόνισαν ότι το ΠΑΜΕ θα πρωτοστατήσει για να εκφραστεί η αλληλεγγύη των εργαζομένων και των αγροτών προς τους εργαζομένους στην «ΑΓΡΟΓΗ» και ταυτόχρονα επισήμαναν ότι οι ταξικές δυνάμεις θα στηρίξουν ποικιλόμορφα τους αγώνες τους και ότι μαζί με το σωματείο τους θα πάρουν πρωτοβουλίες με στόχο να αναπτυχθεί ένα δυνατό κίνημα ικανό για να αποτρέψει και τις απολύσεις και για να κατοχυρωθεί το δικαίωμα της μόνιμης, σταθερής και με πλήρη δικαιώματα εργασία για όλους.

 

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.