Ψήφισμα Αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Intracom

0
image_pdfimage_print

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ INTRACOM

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του ομίλου Intracom που προχωράει σε εκβιαστικές «εθελούσιες» απολύσεις και μειώσεις μισθών ταυτόχρονα. Αποθρασυμένη από την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και με τη βοήθεια της τρόικας και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου παίρνει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί και να αυξηθεί η κερδοφορία της, ακόμα και μέσα σε συνθήκες κρίσης. Εκβιάσει τους εργαζόμενους και τους αποσπά υπογραφές με το πιστόλι στον κρόταφο. Οι εργαζόμενοι του ομίλου Intracom με τις 2 απολύτως επιτυχημένες 48ωρες απεργίες τους τις τελευταίες 2 εβδομάδες απέδειξαν ότι όχι μόνο δεν συμφωνούν με τα μέτρα της κυβέρνησης και της εργοδοσίας, αλλά και ότι αυτά τα μέτρα δεν πρόκειται ποτέ να νομιμοποιηθούν στις συνειδήσεις τους.

Καλούμε τους συναδέλφους που δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς της εργοδοσίας και δεν υπέγραψαν, να μην υποστείλουν τη σημαία της αντίστασης και ανυπακοής και συνολικά τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στις 23 Φλεβάρη:

  • Στην εργοδοσία με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία

  • Στις συμβιβασμένες εργοδοτικές πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που βάζουν πλάτη να υλοποιηθεί η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Share.

Comments are closed.