Αυτό κι αν είναι πρόκληση.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Αυτό κι αν είναι πρόκληση. Δικαστής ονόματι Κωνσταντίνος Γκανιάτσος, Πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας κήρυξε παράνομη την απεργία της 1 Μάη των εργαζομένων της Ένωσης Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών !!

Ο συγκεκριμένος «Δικαστής» είχε φαίνεται στο συρτάρι του έτοιμες κυβερνητικές αποφάσεις από προηγούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και συνέχισε την πεπατημένη, παράνομη !!!

Τι άλλο θα δούμε ακόμα στην εποχή του αντεργατικού κατήφορου των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ; Πόσες εξετάσεις θα δώσουν ακόμα στον ΣΕΒ ότι είναι καλύτεροι και πιο αφοσιωμένοι στην πολιτική του κεφαλαίου από την Ν.Δ ;

Το ΠΑΜΕ καλεί την Εργατική Τάξη και όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας να βγάλουν τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα. Να εντείνουν τους αγώνες τους , να υπερασπιστούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις τους.

Τέτοιου είδους αποφάσεις δείχνουν τον ταξικό προσανατολισμό της δήθεν «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης τους.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...