Ανάγκη οι εργαζόμενοι να μη σκύψουν το κεφάλι

Δημοσιεύτηκε στις

Η σημερινή ανακοίνωση των στοιχείων για την τελική διαμόρφωση του ελλείμματος το 2010, ετοιμάζει το έδαφος για νέα βάρβαρα μέτρα. Αναδεικνύει παράλληλα την ανάγκη οι εργαζόμενοι να μη σκύψουν το κεφάλι αλλά να δυναμώσουν τους αγώνες τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Τα σκληρά μέτρα που προηγήθηκαν και θα ακολουθήσουν δεν είναι προσωρινά. Τα παίρνουν για να μείνουν. Θέλουν να γονατίσουν τους εργαζόμενους, να πάρουν πίσω κατακτήσεις και δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αγώνες και αίμα. Είναι καθήκον να απαντήσουμε αποφασιστικά, μαχητικά, να δυναμώσουμε την πάλη μας σε όλους τους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, να οργανωθούμε στα σωματεία μας, σε σωματειακές επιτροπές, σε επιτροπές αγώνα.

 

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς και στις 11 Μάη, να αποτελέσουν βήμα αγωνιστικής κλιμάκωσης στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.

 

Στην Αθήνα, την Κυριακή 1η Μάη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 10πμ στην πλατεία Συντάγματος. Στις 11 Μάη η συγκέντρωση στις 10πμ, στην Ομόνοια.

 

 

                                                                              Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...