Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε σήμερα με τον εκπρόσωπο της διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος.

0

Αθήνα 22/07/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε σήμερα με τον εκπρόσωπο της διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος. Επισήμανε τις ευθύνες που έχει η διοίκηση για προβλήματα των εργαζόμενων που προκύπτουν από αυθαιρεσίες της στο Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και από παρεμβάσεις της στα συνδικαλιστικά δρώμενα του χώρου.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, απαίτησε, άμεσα ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος να εκδώσει τη σχετική προκήρυξη των εκλογών στα υπηρεσιακά συμβούλια για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων των πυροσβεστών και να σταματήσει τον αυθαίρετο αποκλεισμό απ’ αυτές τις εκλογές σε συνδυασμούς μη προσκείμενους στην κυβέρνηση. Επίσης απαίτησε να σταματήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις ενάντια σε συνδικαλιστές πυροσβέστες με κατασκευασμένες κατηγορίες και όσο αφορά το εργασιακό ωράριο να λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα υγείας του κάθε πυροσβέστη.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της διοίκησης του πυροσβεστικού σώματος, διαβεβαίωσαν ότι θα επιληφθούν των θεμάτων που ετέθησαν.

Το ΠΑΜΕ θα παρακολουθεί το όλο ζήτημα και θα δώσει συνέχεια στην παρέμβασή του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων των πυροσβεστών.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.