Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της εταιρίας Jonrsor και Jonrsor

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή του στον δίκαιο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της εταιρίας Jonrsor και Jonrsor στην Ελευσίνα, που διεκδικούν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματά τους.

Ο Αγώνας αυτός γίνεται σε μια περίοδο που οι εργοδότες ενθαρρυμένοι από την Κυβερνητική πολιτική και την στάση των συμβιβασμένων ηγεσιών ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, προσπαθούν με προκλητικό τρόπο να καταργήσουν στην πράξη τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και την ουσία των συλλογικών διαπραγματεύσεων προωθώντας τις ατομικές συμβάσεις μέσα από την λογική του «διαιρεί και βασιλεύει».

Η αδιαλλαξία της εταιρίας Jonrsor και Jonrsor είναι προκλητική απέναντι στα αιτήματα των εργαζομένων τη στιγμή που τα κέρδη της έχουν φτάσει στα ύψη από την εκμετάλευση σε βάρος των εργαζομένων σ’ αυτή.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συνέντευξη με την Βέτα Πανουτσάκου για την Απεργία 24 Ιούνη των εργαζομένων στις Περιφέρειες ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία στις 24/6 παραχώρησε η Βέτα Πανουτσάκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων...

Συνέντευξη με τον Γιώργο Στεφανάκη για την Απεργία 24 Ιούνη σε Επισιτισμό – Τουρισμό ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη μπροστά στην απεργία στις 24/6 παραχώρησε ο πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού -...

Σχόλιο του ΠΑΜΕ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

«Ευρωπαϊκό μοντέλο» σημαίνει μισθοί πείνας, δουλειά μέχρι το θάνατο, ακρίβεια, φτώχεια και σιγή νεκροταφείου για...