Καταστολή της κυβέρνησης ενάντια στο λαό της Κέρκυρας και της Κοζάνης

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης της Ν.Δ. ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό της Κέρκυρας και της Κοζάνης. Οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάγκη να έχουν σταθερή δουλειά και να σταματήσει το αίσχος των εργολάβων με τα δουλεμπορικά γραφεία.

Έχουν τεράστιες ευθύνες κυβέρνηση – δυνάμεις καταστολής και εισαγγελέας για το έγκλημα που διαπράχθηκε με το θάνατο μιας κατοίκου στην Κέρκυρα. Η κυβέρνηση με τις συλλήψεις, την τρομοκρατία, τα χημικά προστατεύει τα κέρδη της ΔΕΗ Α.Ε., αλλά και την πολιτική της που καταστρέφει το περιβάλλον και με την δημιουργία ΧΥΤΑ στην Κέρκυρα. Αυτή η πολιτική για χρόνια ολόκληρα εφαρμόστηκε και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΜΕ δίνει τη μάχη καθημερινά ώστε να σπάσει η τρομοκρατία, η βία, ο αυταρχισμός. Καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε. που καταστρέφει το περιβάλλον και δολοφονεί εργάτες στους χώρους δουλειάς. Να παλέψουν για προσλήψεις με μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.