Όχι στην καταστολή και τον αυταρχισμό

Δημοσιεύτηκε στις

 

Με το σχέδιο προεδρικού διατάγματος η κυβέρνηση προσθέτει στο οπλοστάσιο του αυταρχισμού και της καταστολής της ενάντια στο λαϊκό κίνημα, μεταλλικά κινητά φράγματα ως εμπόδια στις λαϊκές διαδηλώσεις, κατά τα πρότυπα των χωρών της Ευρωένωσης.

Μ΄ αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτει ότι η αντιλαϊκή πολιτική της θα προκαλέσει έντονες λαϊκές αντιδράσεις και γι΄ αυτό θέλει να πάρει τα μέτρα της.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τα κατασταλτικά κυβερνητικά μέτρα και προειδοποιεί ότι το λαϊκό κίνημα έχει τους τρόπους του με αγώνες να ακυρώσει στην πράξη και την οποιαδήποτε κυβερνητική αντιλαϊκή καταστολή και να συγκρουστεί αποτελεσματικά με κάθε όψη και μορφή της αντεργατικής κυβερνητικής πολιτικής.

Το ΠΑΜΕ πρωτοστατεί σ΄ αυτήν την κατεύθυνση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας απογευματινή για το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Κρήτη και τη στάση του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ έχει διαχρονικά, τόσο στα προηγούμενα συνέδρια όσο και στο επερχόμενο, εκφράσει ανοιχτά...

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο 27 Μάρτη στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων στην Αθήνα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (υπουργείο οικονομικών)...