Οι εργαζόμενοι και οι λαοί μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η συμμετοχή των εργαζόμενων στην 24ωρη απεργία, που προκήρυξε το Π.Α.ΜΕ., σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Το δέσιμο του αγώνα αυτού των εργαζόμενων με τους νεολαίους της πατρίδας μας, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.

Η αντιπολεμική διάθεση του συνόλου του ελληνικού λαού έρχεται σε αντίθεση με την τακτική της Κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα συνθήματα ενάντια στον πόλεμο ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, ενάντια στον πλανητάρχη και η συνειδητοποίηση των λόγων που προκαλούν τους πόλεμους θα οδηγεί το λαϊκό κίνημα την επόμενη περίοδο.

Οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ προσπάθησαν με 3ωρη στάση εργασίας να δημιουργήσουν σύγχυση και να δώσουν λανθασμένα μηνύματα προς τους Έλληνες εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις εμφανιζόμενες αντιρρήσεις, που είναι ενταγμένες στις ενδοκαπιταλιστικές συγκρούσεις, δεν μπόρεσε, ούτε ήθελε, να διαφοροποιηθεί επί της ουσίας από τους Αμερικάνους Ιμπεριαλιστές.

Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική να ενημερώνει τους εργαζόμενους και το λαό, να συντονίζει τη δράση των ταξικών Συνδικάτων και να καταγγέλλει όλους εκείνους που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν το κίνημα.

Επόμενοι σταθμοί του αγώνα των εργαζομένων είναι οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά και τα μεγάλα συλλαλητήρια στη Θες/νικη, με την ευκαιρία της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.

Οι εργαζόμενοι και οι λαοί μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκεμβρίου 7μ.μ στο Σύνταγμα

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη...

Μαζική σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων Αττικής για την κλιμάκωση της πάλης ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Μαζική σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων της Αττικής πραγματοποιήθηκε χθες στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ για την κλιμάκωση της...

«Η Τρελλή του Σαγιώ» του Ζαν Ζιροντού ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεων

Σύντομα ολοκληρώνονται οι παραστάσεις του έργου «Η Τρελλή του Σαγιώ» του Ζαν Ζιροντού από...