Ψηλά το κεφάλι – Αξιοποίησε τη δύναμη που έχει η τάξη μας. ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΗ

0
image_pdfimage_print

Το ΠΑΜΕ δίνοντας συνέχεια στην απάντηση της εργατικής τάξης ενάντια στην αντεργατική πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της Ε.Ε. καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους μετανάστες να πάρουν μαζικά μέρος στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 11 Μάρτη. Να μην εφαρμοστούν τα μέτρα. Να καταδικαστούν η Ν.Δ., το ΛΑΟΣ που ψήφισαν και στήριξαν τα μέτρα.

            Προειδοποιούμε τον εργάτη και την εργάτρια ότι έρχονται και άλλα μέτρα και άλλες ανατροπές στο ασφαλιστικό, στο συνταξιοδοτικό, στις εργασιακές σχέσεις, είναι το επόμενο μπαράζ της επίθεσης. Ήδη η κομισιόν, η Ε.Ε. το απαιτεί και ο ΣΕΒ «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση και απαιτεί τα μέτρα (για το δώρο, το επίδομα κλπ.) να εφαρμοστούν άμεσα και στον ιδιωτικό τομέα. Τα μέτρα χτυπούν ενιαία τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

            ΕΡΓΑΤΕΣ – ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ

            Μη σας κοροϊδεύουν με την προπαγάνδα που έχουν εξαπολύσει οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της αστικής τάξης στα ΜΜΕ. Τους πήρε ο πόνος για τα προβλήματα της εργατικής τάξης;

Σκεφτείτε – προβληματιστείτε.

Βγάλτε από το μυαλό σας ότι έχετε εσείς ευθύνη για τα ελλείμματα, για την κατάσταση. Να μη μας κάνουν να αισθανόμαστε συνένοχοι. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΗΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟΡΒΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΕΡΔΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ –  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

            ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ – ΚΑΘΕ ΤΑΛΑΝΤΕΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

            ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11π.μ.

             Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συζητήσουν μεταξύ τους στο γιαπί, στο γραφείο, στις μηχανές, στο εργοστάσιο, στον πάγκο. Τους άνεργους να ανοίξουν κουβέντα στην ουρά για το επίδομα ανεργίας. Να καταλήξουν ότι η θέση τους είναι να αποφασίσουν συλλογικά να απεργήσουν με το ΠΑΜΕ. Να βρεθούν κάτω από τα πανό και τις σημαίες των ταξικών συνδικάτων. Να οργανώσουν την περιφρούρηση στο χώρο τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.