ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ από κοινού στον κοινωνικό διάλογο

Δημοσιεύτηκε στις

 

Από κοινού ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στη συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ συμφώνησαν να πάνε στον κοινωνικό διάλογο. Η απόφαση αυτή διευκολύνει το πέρασμα της αντιασφαλιστικής επίθεσης κυβέρνησης – κεφαλαίου και είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα των εργαζομένων και με την αναγκαιότητα ανάπτυξης μαζικής οργανωμένης πάλης.

Η στάση των δυο συνδικαλιστικών παρατάξεων του δικομματισμού είναι κριτήριο για χιλιάδες εργαζόμενους. Πρέπει να καταδικάσουν μαζικά αυτή την τακτική τους. Να αναπτύξουν ιδιαίτερη δράση στο χώρο δουλειάς και στο χώρο κατοικίας για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις κλιμάκωσης της πάλης.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχει επιτυχία το συλλαλητήριο στις 7 Νοέμβρη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην πλατεία Δημαρχείου στις 6 μ.μ. και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Για τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ

Κάτω από την κατακραυγή εκατομμυρίων εργαζομένων για την απαράδεκτη στάση της Γ.Σ.Ε.Ε. να μην...

Απεργιακή κινητοποίηση οικοδόμων – εργαζομένων στις κατασκευές στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σήμερα την πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας των οικοδόμων και εργαζόμενων στις κατασκευές,  η...

Για το νέο έγκλημα στη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Οι ισραηλινοί δολοφόνοι συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο με την στήριξη των ΗΠΑ-ΕΕ, αλλά...