ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ από κοινού στον κοινωνικό διάλογο

Δημοσιεύτηκε στις

 

Από κοινού ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στη συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ συμφώνησαν να πάνε στον κοινωνικό διάλογο. Η απόφαση αυτή διευκολύνει το πέρασμα της αντιασφαλιστικής επίθεσης κυβέρνησης – κεφαλαίου και είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα των εργαζομένων και με την αναγκαιότητα ανάπτυξης μαζικής οργανωμένης πάλης.

Η στάση των δυο συνδικαλιστικών παρατάξεων του δικομματισμού είναι κριτήριο για χιλιάδες εργαζόμενους. Πρέπει να καταδικάσουν μαζικά αυτή την τακτική τους. Να αναπτύξουν ιδιαίτερη δράση στο χώρο δουλειάς και στο χώρο κατοικίας για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις κλιμάκωσης της πάλης.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχει επιτυχία το συλλαλητήριο στις 7 Νοέμβρη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην πλατεία Δημαρχείου στις 6 μ.μ. και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων – ρητινοπαραγωγών της Εύβοιας το Σάββατο 23 Μαΐου

Όλοι και όλες στο μεγάλο συλλαλητήριο των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ και των δασεργάτων -...

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα – Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη

Κάθε μέρα και ένα νέο εργοδοτικό έγκλημα Ακήρυχτος πόλεμος στην εργατική τάξη για τα κέρδη Κάθε...

Το πρόγραμμα παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής Αγριόχηνες το Σάββατο 23 Μαΐου

To Σάββατο 23 Μαΐου 2026, στις 9.00 το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης 904...