Ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στο Ισραήλ και στις χώρες του Περσικού Κόλπου.

Ο λόγος της επίσκεψης του Μπούς είναι να προωθήσει τα οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ, να επιβάλλει τα αντιδραστικά τους σχέδια για την περιοχή και να καταστείλει την αντίσταση των λαών.

Μ΄ αυτή την πολιτική συνδυάζεται και η ισραηλινή επιθετικότητα, οι δολοφονικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη.

Καλούμε τα συνδικάτα, για άλλη μια φορά:

  • Να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους τόσο στην εργατική τάξη του Ισραήλ, που αγωνίζεται ενάντια στην επιθετικότητα και την καταπιεστική πολιτική της ισραηλινής κυβέρνησης, όσο και στο δοκιμασμένο Λαό της Παλαιστίνης, που με το αίμα του αγωνίζεται για ανεξάρτητο κράτος με καθορισμένα σύνορα και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

  • Να καταδικάσουν τα σχέδια των ΗΠΑ και της Ε.Ε. σε βάρος των Λαών της Μέσης Ανατολής.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...

Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ – Τέρμα στην απληρωσιά και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς!

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ, που με τις αλλεπάλληλες απεργίες...