Ακόμα μια φορά το ΠΑΣΟΚ …

image_pdfimage_print

 

Ακόμα μια φορά το ΠΑΣΟΚ … κόμμα της «συμμετοχικής δημοκρατίας»… φανερώνει το πραγματικό του πρόσωπο. Αποδεικνύει ότι ένα από τα κεντρικά προεκλογικά του συνθήματα το «είμαστε κοντά στον πολίτη» σημαίνει ΜΑΤ, βία και καταστολή για όποιον πολίτη σηκώνει κεφάλι και διεκδικεί.

Οι ελαιοπαραγωγοί σε πολλές περιοχές της χώρας, που βρίσκονται σε αγωνιστική κινητοποίηση από τον περασμένο Νοέμβρη, και χτες, για μια ακόμα φορά, δεν πήραν από την κυβέρνηση απάντηση και δέσμευση στα δίκαια και αυτονόητα αιτήματά τους. Μάλιστα οι αγρότες της Αιγιαλείας χτες το βράδυ εισέπραξαν την απαγόρευση να συγκεντρωθούν και να διαδηλώσουν στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας και έπειτα τον άγριο ξυλοδαρμό τους από τις δυνάμεις καταστολής.

Αποδεικνύεται ότι το ΠΑΣΟΚ επιτρέπει τις συγκεντρώσεις των αγροτών, των εργατών και της νεολαίας μόνο για να χειροκροτούν το νέο πρόεδρό του.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στην αγωνιζόμενη αγροτιά της Αιγιαλείας. Καταγγέλλει την προσπάθεια καταστολής των κινητοποιήσεών της και καλεί εργάτες και αγρότες να συναντηθούν στους δρόμους του αγώνα, να στήσουν μπλόκο στην αντιλαϊκή πολιτική και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανατροπή της.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Comments are closed.