Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου

Συνδικαλιστική Δίωξη σε στέλεχος του ΠΑΜΕ

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ν.Δ., που σαν άξιος συνεχιστής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει τον αντεργατικό αντιλαϊκό κατήφορο σέρνοντας στο δικαστήριο, την Πέμπτη 28.2.2008, το στέλεχος του ΠΑΜΕ Μπάμπη ΤΕΝΕ. Ο Μπάμπης ΤΕΝΕΣ, όπως και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη, στις 9 Απρίλη του 2006 πρωτοστάτησαν στην περιφρούρηση της απεργίας στη χωματερή των Άνω Λιοσίων.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. μαζί και με τον Δήμαρχο της Αθήνας έφεραν τα ΜΑΤ για να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων, προχώρησαν σε συλλήψεις απεργών και κατέλαβαν το χώρο της χωματερής στο όνομα της προστασίας τάχα της Δημόσιας υγείας, χρησιμοποιώντας και τον απεργοσπαστικό μηχανισμό του Δήμου Αθηναίων.

Η Κυβέρνηση επιδιώκει με τον αυταρχισμό να περιορίσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων και να τους τρομοκρατήσει, όμως αυτό που δηλώνουμε ως εργαζόμενοι, ως ΠΑΜΕ είναι πως δεν θα περάσουν τα μέτρα του αυταρχισμού.

Προειδοποιούμε τη Ν.Δ. και την κυβέρνησή της ότι όχι μόνο θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην πολιτική της, αλλά αυτού του είδους οι διώξεις, όπως και στο παρελθόν, δε μας τρομοκρατούν, αλλά μας ατσαλώνουν, μας δυναμώνουν, μας κάνουν πιο πεισματάρηδες στο δίκαιο αγώνα της εργατικής τάξης ενάντια στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική της, ενάντια στο καθεστώς της εκμετάλλευσης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.