ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη που με εντολή του τα ΜΑΤ χτύπησαν την κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε κινητοποίηση ενάντια στην προσπάθεια του Δήμου να παραδώσει ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών καθαριότητας, την συντήρηση των απορριμματοφόρων σε ιδιώτες, οι οποίοι θα κερδίσουν εκατομμύρια ευρώ.

Είναι βαριές οι ευθύνες του Γ. Μπουτάρη που με την τρομοκρατία και την  καταστολή και την επίθεση σε στελέχη του ΠΑΜΕ επιχειρεί να περάσει την ιδιωτικοποίηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...

Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμα φορά, ο...

ΦΩΤΟ – VIDEO – Ρεύμα φθηνό για το λαό! – Μαζική παρέμβαση συνδικάτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Μαζική παρέμβαση συνδικάτων και εργαζόμενων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με ανάρτηση γιγαντοπανό και...