ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη που με εντολή του τα ΜΑΤ χτύπησαν την κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε κινητοποίηση ενάντια στην προσπάθεια του Δήμου να παραδώσει ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών καθαριότητας, την συντήρηση των απορριμματοφόρων σε ιδιώτες, οι οποίοι θα κερδίσουν εκατομμύρια ευρώ.

Είναι βαριές οι ευθύνες του Γ. Μπουτάρη που με την τρομοκρατία και την  καταστολή και την επίθεση σε στελέχη του ΠΑΜΕ επιχειρεί να περάσει την ιδιωτικοποίηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Κινητοποίηση στο Σύνταγμα στην Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σε κινητοποίηση στο Σύνταγμα προχώρησαν χθες, 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ,  ανάπηροι και χρόνιοι...

Η χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση που διοργανώνουν τα σωματεία και οι φορείς της Ηλιούπολης στις 8.1

Η εργατική χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση που διοργανώνουν τα σωματεία και...

Όταν κυβέρνηση, εργοδότες και ΓΣΕΕ στήνουν show και πανηγύρια, οι εργαζόμενοι πρέπει να ανησυχούν και να οργανώνουν την πάλη τους

Η χθεσινή φιέστα στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη λεγόμενη «Κοινωνική Συμφωνία» για τις...