ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 17:00

Δημοσιεύτηκε στις

Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο  (ΠΑΜΕ)

Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ)

Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ)

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 17:00

                                   

                                                                                                         Αθήνα 4/2/2010

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑ

          Καλούμε όλο τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, τις γυναίκες να ενώσουν μαζί μας τη φωνή τους για να ακουστεί δυνατά ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ, ο εκπρόσωπος του διεθνούς κεφαλαίου και των τοκογλύφων, ο σύμμαχος της ελληνικής κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας είναι ανεπιθύμητος για το λαό.

          Να διαδηλώσουν ότι ο ελληνικός λαός ούτε συναινεί ούτε υποτάσσεται στη βάρβαρη πολιτική που αποφάσισαν μαζί κυβέρνηση – ΔΝΤ – ΕΕ και που σφαγιάζει τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα για να στηρίξει τα συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας και του διεθνούς κεφαλαίου.

          Να αποδείξουμε ότι εδώ δεν υπάρχει ένας τρομαγμένος – υποταγμένος λαός έτοιμος να υποστεί αμέτρητες θυσίες και ταπεινώσεις προκειμένου να διασωθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.

          Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ έρχεται για να στηρίξει τη βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από το προσωπείο που φορά, ότι δήθεν νοιάζεται για το καλό του λαού και ότι τα άγρια μέτρα που στηρίζει είναι για τη σωτηρία της χώρας. Αυτοί νοιάζονται μόνο για συμφέροντα του κεφαλαίου και δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα έγκλημα, προκειμένου να το πετύχουν.

          Δεν υπάρχουν φιλολαϊκοί ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί. Και το ΔΝΤ και η ΕΕ είναι αποδεδειγμένα λυκοσυμμαχίες, που μαζί επιτίθενται με αγριότητα και ληστεύουν τους λαούς και λυσσαλέα ανταγωνίζονται για τη μοιρασιά της λείας και το ποιος θα έχει το μικρότερο κόστος από την οικονομική κρίση.

          Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ, σε καλούν στο συλλαλητήριο για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης και όλου του κόσμου ότι η εργατική τάξη της Ελλάδας, η νεολαία, τα λαϊκά στρώματα αντιστέκονται και αντιπαλεύουν την πολιτική, τα κόμματα, τους οργανισμούς, που υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Αρνούνται να πληρώσουν την κρίση και τα αδιέξοδα του καπιταλισμού. Ότι οικοδομείται η λαϊκή συμμαχία και ο λαός περνά στην αντεπίθεση. Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία. Την κρίση να πληρώσουν τα μονοπώλια.

          Μονόδρομος για όλους τους λαούς είναι ο ξεσηκωμός κατά του ιμπεριαλισμού, ΔΝΤ – ΕΕ.

                      

                                                                                                         Οι γραμματείες

Περισσότερα

00:05:52

Παρέμβαση του Ν. Καραγιώργη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ για την απεργία των ηθοποιών(AUDIO)

Παρέμβαση του Νίκου Καραγιώργη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών,...

Οι τοποθετήσεις των στελεχών του ΠΑΜΕ στη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ

Τοποθετήσεις εκλεγμένων με την ΔΑΣ στην Ολομέλεια της ΓΣΕΕ ΒΙΝΤΕΟ   Γιώργος Πέρρος https://youtu.be/ScGm-Kr_ZtM Σωτήρης Πουλικόγιαννης https://youtu.be/fi6pz0_Wuo0   Γιάννης Τασιούλας   https://youtu.be/VS5qK-5nGIk     Γιώργος Στεφανάκης   https://youtu.be/VR6u3sUlS9w     Παναγιώτης...

Στον πάγο οι μισθοί και οι κλαδικές ΣΣΕ και με την σφραγίδα της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ

Η κατάπτυστη συμφωνία της ΓΣΕΕ με την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους του κεφαλαίου συζητήθηκε...