Απάντηση στη δήλωση της Υπουργού Εργασίας κας. Πετραλιά

Δημοσιεύτηκε στις

 

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας. Πετραλιά, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει τα εξής :

Τα περί συμπεριφορών ή άλλων τινών για την κινητοποίηση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ κατά τη συνεδρίαση της διορισμένης επιτροπής σφαγιασμού των βαρέων και ανθυγιεινών προκαλούν την εργατική τάξη.

Η πολιτική που σκοτώνει και σακατεύει εργάτες, η πολιτική που πετάει έξω από τη λίστα βαρέων και ανθυγιεινών 300.000 εργαζόμενους θα πάρει σκληρή, μαζική, αποφασιστική απάντηση στο δρόμο του αγώνα.

Το Π.Α.ΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 1 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 1/9.

Καλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να καλύψουν την συνέντευξη τύπου που διοργανώνει την Δευτέρα 1/9 στις 12 το μεσημέρι στην Ένωση Λογιστών (Κάνιγγος 27 5ος όροφος). Θα δοθούν πρόσθετα στοιχεία για την επιχείρηση σφαγιασμού των βαρέων και ανθυγιεινών που προωθεί η κυβέρνηση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

00:07:48

Παρέμβαση της Ντ. Γκογκάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (AUDIO)

Ντίνα Γκογκάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ: Στις 19 Ιούλη οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο απεργούν...

Απεργιακή συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Καμία ανοχή – Όχι άλλοι νεκροί στο μεροκάματο! Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα εργοδοτικά και κρατικά...
00:01:12

Δελτίο Τύπου για τις σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και Φοιτητών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και στις απεργιακές...