Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου

Η κυβέρνηση της ΝΔ χτυπάει το απεργιακό δικαίωμα

0
image_pdfimage_print

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την πολιτική της τρομοκρατίας και του αυταρχισμού της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ χτυπάει το απεργιακό δικαίωμα, γιατί εχθρεύεται τους αγώνες των εργαζομένων που μπαίνουν εμπόδιο στην αντεργατική πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα και τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου.

Χρησιμοποίησε και αξιοποιεί κάθε μέσο για να χτυπήσει τον αγώνα. Συκοφαντίες, στημένες εκπομπές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χαρακτηρισμό της απεργίας σαν παράνομης, επιθέσεις των ΜΑΤ στη χωματερή.

Ντροπή ! Ο αυταρχικός κατήφορος και η αντεργατική πολιτική είναι το αυθεντικό πρόσωπο της κυβέρνησης της ΝΔ. Ένα πρόσωπο αποκρουστικό και βαθιά αντιδημοκρατικό που και αυτή τη φορά ο μεγάλος εχθρός του είναι ο αγώνας των εργατοϋπαλλήλων των ΟΤΑ. Έχουν ξανανιώσει αυτή την αντεργατική πολιτική του αυταρχισμού στο πετσί τους και επί προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Στον κρατικό αυταρχικό μηχανισμό προστρέχει σαν γνήσιος σύμμαχός τους ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Κακλαμάνης και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Πειραιά Φασούλας στηρίζοντας το σχέδιο κατατρομοκράτησης των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να εκφράσει δραστήρια την αλληλεγγύη της στους εργάτες που απεργούν. Η μαζική – μαχητική συμμετοχή των εργαζομένων αύριο Τετάρτη 19 Μάρτη στην Πανεργατική Απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα και σε πάνω από 53 πόλεις της Ελλάδας, θα δώσει την απάντηση απέναντι σ΄ αυτή την αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.