Πλάτες στην Ν.Δ. κάνει η ΠΑΣΚΕ!

Δημοσιεύτηκε στις

 

Με την σημερινή δημοσιοποίηση από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ της αναλογιστικής μελέτης για το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, στην ουσία επιβεβαιώνονται οι θέσεις του ΠΑΜΕ για τις εγκληματικές ευθύνες όλων των έως τώρα κυβερνήσεων που από κοινού με τον ΣΕΒ και με όχημα τους Κοινωνικούς Διαλόγους έχουν οδηγήσει τα πράγματα στη σημερινή κατάσταση. Με βάσει όλα τα στοιχεία οι προτάσεις του ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση αναδείχνονται και επίκαιρες και ρεαλιστικές.

Ενώ λοιπόν έτσι έχουν τα πράγματα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ επιχείρησε σήμερα σε σύμπνοια με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, σε κοινή τροχιά με τον Διοικητή του ΙΚΑ και άλλα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ., να καλέσει την κυβέρνηση για «νέες ρυθμίσεις», για «νέο εθνικό Διάλογο» και άλλα παρόμοια.

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ επιχειρεί έτσι να κάνει πάσα στην Ν.Δ. ανοίγοντας το θέμα ώστε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ασκείται σε ανέξοδους λεονταρισμούς και η ηγεσία της Ν.Δ. να σπρώχνει σε κατεδάφιση σ΄ ότι έχει απομείνει από τον κ. Ρέππα και τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επιφυλακή. Να αντισταθούν στις αντιασφαλιστικές αποφάσεις που έχουν τη βάση τους στις αποφάσεις της Ε.Ε.

Ο αγώνας για την Εργατική Πρωτομαγιά ας μπολιαστεί με την προβολή των σύγχρονων αιτημάτων που έχει διαμορφώσει και διεκδικεί το ΠΑΜΕ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...