Δελτίο τύπου για τις σημερινές απολύσεις στη Χαλυβουργία

0
image_pdfimage_print

09/01/2012

Δελτίο Τύπου

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει το Βιομήχανο Μάνεση, ιδιοκτήτη της Ελληνικής Χαλυβουργίας που αδίστακτα συνεχίζει να απολύει εργάτες, προκείμενου να περάσει τα άθλια και εκβιαστικά σχέδια του. Οι 15 νέες, σημερινές απολύσεις εργατών είναι σίγουρο ότι θα πεισμώσουν ακόμα περισσότερο τους απεργούς χαλυβουργούς που για 72 μέρες βρίσκονται αταλάντευτοι, στις πύλες του εργοστάσιου.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την αλληλεγγύη στους ηρωικούς χαλυβουργούς που νίκησαν το φόβο τους και συσπειρωμένοι στο ταξικό σωματείο τους, δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα.

Τον Μάνεση και τον κάθε μεγαλοεργοδότη τον αποθρασύνει και τον οπλίζει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που προσπαθεί να τσακίσει κάθε κινητοποίηση των εργαζόμενων. Για τους χαλυβουργούς και για όλους τους εργαζόμενους δεν υπάρχει άλλος δρόμος γιατί δε μπορούν να ζήσουν στη φτώχεια και στην ανέχεια,δε μπορούν να δουλεύουν για 500€.

Το ΠΑΜΕ καλεί επίσης τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 17 Γενάρη στην Αττική και στις 12 Γενάρη στη Μαγνησία. Να προετοιμαστεί η εργατική τάξη για νέες μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις διότι τα χειρότερα που σχεδιάζουν κυβέρνηση-ΔΝΤ-ΕΕ, έρχονται.

Τη νίκη θα τη φέρει ο συνεπής ταξικός αγώνας!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.