Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα

0
image_pdfimage_print

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους που έδωσαν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ σ’ όλη τη χώρα, κλάδο το κλάδο, εργοστάσιο το εργοστάσιο, γραφείο το γραφείο. Ακόμη τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τη φτωχομεσαία αγροτιά που συμπορεύτηκαν μαζί με το ΠΑΜΕ.

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σ’ όλη τη χώρα ήταν μαζικές σε αντίθεση με τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό που η στάση του ήταν υπονομευτική και απεργοσπαστική.

Χιλιάδες εργάτες και εργάτριες εμπιστεύτηκαν το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα. Δίνουν τη μάχη μαζί με το ΠΑΜΕ για ενιαίο μέτωπο αντίστασης παντού, στα εργοστάσια, σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά, στα σχολειά και στα χωριά απέναντι στην κλιμάκωση του πολέμου εργοδοσίας, κυβέρνησης, Ε.Ε.

Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα με τις πρωτοβουλίες που αποφασίστηκαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις :

 

·         Την Τρίτη 6 Δεκέμβρη σε κάθε πόλη, σε κάθε περιοχή, σε όλη την Ελλάδα, οργανώνουμε συγκεντρώσεις μπροστά στα γραφεία των Εφοριών. Απαιτούμε να ακυρωθεί το χαράτσι για τα ακίνητα. Να σταματήσει η φοροληστεία. Το απόγευμα συνεχίζουμε με συλλαλητήρια σε κάθε πόλη, σε κάθε Δήμο.

·         Στις 20 Δεκέμβρη πραγματοποιούμε συλλαλητήρια για τους ανέργους σε κάθε πόλη. Δεν αφορά μόνο τους ανέργους είναι ζήτημα συνολικά των εργαζομένων.

 

Παίρνουμε από τώρα όλα τα μέτρα για την μαζική συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων, των λαϊκών στρωμάτων σ’ αυτές τις κινητοποιήσεις.

Αποτελεί πρώτο καθήκον η οργάνωση της εργατικής λαϊκής πάλης, της δράσης και της αλληλεγγύης για την παρεμπόδιση και την ανατροπή των εξοντωτικών μέτρων της μαύρης συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) και των συνεπειών της κρίσης.

 

 

  Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.