ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Κυβέρνηση, επιδιώκοντας να θωρακίσει την αντιλαϊκή της πολιτική, ενδυναμώνει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και ταυτόχρονα εντείνει τον αυταρχισμό της ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στους φορείς του.

Στα πλαίσια αυτά, ψηφίστηκε και ο γνωστός τρομονόμος και παράλληλα προωθείται το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων και της αφισοκόλλησης.

Έτσι η Κυβέρνηση, θα επιχειρήσει να φιμώσει και να καθυποτάξει το μαζικό λαϊκό κίνημα και να αφαιρέσει τα βασικά δημοκρατικά δικαιώματα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της αγωνιστικής διεκδικητικής στάσης των εργαζομένων.

Ενάντια σ’ αυτά τα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα που μας γυρίζουν στο μεσαίωνα, είναι ανάγκη να υψώσουμε παλλαϊκό μέτωπο αποτροπής . Για την οργάνωση και τη δράση ενός τέτοιου μετώπου σας καλούμε να πάρετε μέρος στη σύσκεψη που οργανώνει η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου της Αγροτικής Τράπεζας (Αμερικής 10).

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για τη ΔΕΘ μέχρι τώρα

Τα συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν με κινητοποιήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς,...

Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ, στα πλαίσια του Πανελλαδικού – Παλλαϊκού συλλαλητηρίου...

Άρθρο του Ανδρέα Καργόπουλου για τη ΔΕΘ στην Εφημερίδα των Συντακτών

Οι εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα καλούμαστε να δώσουμε ένα δυναμικό «παρών», μαζί με...