ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Κυβέρνηση, επιδιώκοντας να θωρακίσει την αντιλαϊκή της πολιτική, ενδυναμώνει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και ταυτόχρονα εντείνει τον αυταρχισμό της ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στους φορείς του.

Στα πλαίσια αυτά, ψηφίστηκε και ο γνωστός τρομονόμος και παράλληλα προωθείται το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων και της αφισοκόλλησης.

Έτσι η Κυβέρνηση, θα επιχειρήσει να φιμώσει και να καθυποτάξει το μαζικό λαϊκό κίνημα και να αφαιρέσει τα βασικά δημοκρατικά δικαιώματα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της αγωνιστικής διεκδικητικής στάσης των εργαζομένων.

Ενάντια σ’ αυτά τα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα που μας γυρίζουν στο μεσαίωνα, είναι ανάγκη να υψώσουμε παλλαϊκό μέτωπο αποτροπής . Για την οργάνωση και τη δράση ενός τέτοιου μετώπου σας καλούμε να πάρετε μέρος στη σύσκεψη που οργανώνει η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου της Αγροτικής Τράπεζας (Αμερικής 10).

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...