Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου

ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ

0
image_pdfimage_print

 

Ο εισαγγελέας Σανιδάς αφού χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων «τελεσθέντα εγκλήματα», αφού έδωσε εντολή να διωχτούν συνδικάτα, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι που πραγματοποιούν και συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις, τώρα προχωράει με εντολή της κυβέρνησης και υλοποιώντας πλήρως τις εντολές των αφεντικών του, της εργοδοσίας, των πολυεθνικών, σε ακόμα ποιο επικίνδυνα και εγκληματικά κατασταλτικά μέτρα.

Γνωμοδότησε ότι μπορεί η Αστυνομία να χρησιμοποιεί χειροβομβίδες με καουτσούκ. Μήπως το επόμενο βήμα θα είναι η χρήση όπλων με κανονικές σφαίρες;

Η κυβέρνηση, το καπιταλιστικό σύστημα θωρακίζονται, γιατί συνειδητοποιούν ότι τα μέτρα που παίρνουν θα οξύνουν την ταξική πάλη. Ότι οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν οργανωμένα, μαζικά, αποφασιστικά και με γραμμή πάλης την ανατροπή της εξουσίας των πολυεθνικών, των καπιταλιστών. Θωρακίζονται για να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την κερδοφορία τους, την ιδιοκτησία τους.

Το Ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω όσα κατασταλτικά μέτρα και αν χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του υπηρέτες. Το έχει αποδείξει χρόνια τώρα επί όλων των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Θα αξιοποιήσει όλες τις μορφές πάλης, που γνωρίζει να χρησιμοποιεί, βρίσκοντας και καινούργιες για να αντεπιτεθεί.

Το ΠΑΜΕ απέναντι στον αυταρχισμό τη βία, την καταστολή, θα συνεχίσει την δράση του, στο δρόμο της ανειρήνευτης πάλης παίρνοντας όλα τα μέτρα που χρειάζονται.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να εντείνει την πάλη της, να αξιοποιήσει τα δικά της όπλα. Η οργάνωση στους τόπους δουλειάς και κατοικίας, η συσπείρωση, η ταξική ενότητα, η αλληλεγγύη, η ισχυροποίηση των δεσμών των συνδικάτων με τους εργάτες και τις εργάτριες μπορούν να βάλλουν εμπόδια στην αντεργατική πολιτική, τα μέτρα και τους μηχανισμούς καταστολής.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.