Στην τελική ευθεία για τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

0
image_pdfimage_print

 

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την προετοιμασία και την επιτυχία του Συλλαλητηρίου στις 9 Δεκέμβρη.

Εκατοντάδες είναι οι περιοδείες και οι εξορμήσεις καθημερινά σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους χώρους δουλειάς. Τα κύρια αιτήματα του Συλλαλητηρίου ενάντια στην Λιτότητα- την Ακρίβεια και την Ανεργία και οι προτάσεις του ΠΑΜΕ για κοινή δράση στους κοινούς στόχους με τα άλλα λαϊκά στρώματα που χτυπιούνται από την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κυβέρνησης, ΣΕΒ αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους εργαζόμενους.

Σημαντικό στοιχείο η ανταπόκριση στην εργατική νεολαία που δείχνει ότι το ΠΑΜΕ με τους αγώνες του και προπάντων με την δράση του καταξιώνεται καθημερινά όλο και σε πιο πλατιά τμήματα νέων εργαζομένων. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία ο στόχος των ταξικών δυνάμεων είναι η αξιοποίηση κάθε στιγμής ώστε η 9 Δεκέμβρη να είναι σταθμός της πάλης της Εργατικής Τάξης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, στις 9 Δεκέμβρη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) και η πορεία στο Υπουργείο στην Βουλή σημαίνει ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στην πολιτική του κεφαλαίου. Κανέναν να μην ξεγελάσει το ΠΑΣΟΚ με την ψευτοαντιπολίτευση που κάνει, ενώ συμφωνεί σε όλες τις στρατηγικές επιλογές της ΝΔ.

ΝΑΙ στον Αγώνα, στην αντεπίθεση, στην σύγκρουση με την πλουτοκρατία και τα στηρίγματα της. ΟΛΟΙ μαζί στους δρόμους εργαζόμενοι, Άνεργοι, συμβασιούχοι, υποαπασχολούμενοι, Μετανάστες νέες και νέοι.

Με το ΠΑΜΕ του Αγώνα και της προοπτικής. Τα προβλήματα και οι ανάγκες δεν περιμένουν.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.