Η κυβέρνηση επιμένει…

Δημοσιεύτηκε στις

 

Ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιαννίτσης, στη σημερινή του Συνέντευξη προς τους Εργατικούς Συντάκτες ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. «δεν κάνει ούτε βήμα πίσω» από την επιλογή της να λεηλατήσει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση επιμένει :

  • Στην κατάργηση του πλαφόν στις απολύσεις και την αύξηση των απολύσεων.

  • Στη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 18%.

  • Στην ουσιαστική κατάργηση του 8ωρου και στην εφαρμογή της ετήσιας διευθέτησης του χρόνου εργασίας με προκάλυμμα το «ψευδο38ωρο».

Μπροστά στην κατάσταση αυτή, επιβάλλεται η εργατική τάξη να κλιμακώσει τον αγώνα και την πάλη της. Να δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό στην κυβερνητική πολιτική. Να αποκαλύψει την συμπαιγνία Κυβέρνησης – Σ.Ε.Β. Να καταδικάσει τις μανούβρες της Γ.Σ.Ε.Ε. και να πιέσει αποτελεσματικά για την συνέχιση και το δυνάμωμα των κινητοποιήσεων.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Κινητοποίηση στα δικαστήρια Πειραιά ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά πραγματοποίησαν το πρωί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά μαζί...

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κύπρο

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο...