Όλοι στο Συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 7 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

 

ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιβεβαιώνει καθημερινά την αποφασιστικότητά της να εφαρμόσει όλη την προηγούμενη αντιασφαλιστική αντεργατική νομοθεσία (νόμοι Σιούφα – Ρέππα, κλπ). Το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ. σπεύδουν στο διάλογο – απάτη για να νομιμοποιήσουν τέτοια αντιλαϊκά, αντιασφαλιστικά εκτρώματα, αλλά και οι πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν την συμμετοχή τους σε αυτό το «διάλογο».

Τα μέτρα αυτά υπηρετούν τη διαβόητη ανταγωνιστικότητα, και την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Οι ηγεσίες των παρατάξεων ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΑΠ(ΣΥΝ) είναι συνένοχες, γιατί συμμετείχαν και σε προηγούμενους ανάλογους διάλογους που έχουν φέρει σοβαρές ανατροπές στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα

Οι εργαζόμενοι σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο με τους δυναμικούς ταξικούς αγώνες «να βάλουν τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Συσπειρωμένοι στις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, με το ΠΑΜΕ, να συγκρουστούμε, και όχι μόνο να αποτρέψουμε τους κυβερνητικούς αντιασφαλιστικούς σχεδιασμούς. Να απαιτήσουμε να καταργηθούν όλοι οι αντιασφαλιστικοί νόμοι, αλλά και να κατακτήσουμε τα σύγχρονα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και να συμβάλλουμε σε προοπτικές γενικότερων φιλολαϊκών αλλαγών.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους τα λαϊκά στρώματα να κάνουν κάθε προσπάθεια για να έχουν τα συλλαλητήρια στις 7 Νοέμβρη επιτυχία και να συνεχίσουμε κλιμακώνοντας την πάλη μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ

Σ’ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ.

ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΑΡΧΗ ΜΑΖΙΚΩΝ, ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. 5 Μάρτη στις 9πμ στον Άρειο Πάγο

Αύριο Τρίτη 5/3 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο και κρίνεται για ακόμη μια φορά ο...

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c