7 Μάρτη Εκλέχτηκε Νέο Προεδρείο στη ΠΕΜΕΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ που εκλέχτηκε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, συνεδρίασε στις 7 Μάρτη εκλέγοντας το νέο προεδρείο που αποτελείτε από:

 

Πρόεδρος: Ευαγγελάκης Αθανάσιος

Α’ Γραμματέας: Μαγγανάς Ιωάννης

Ταμίας: Γεράνιος Γιώργος

 

Το Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους Μηχανικούς, στους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους και στις γυναίκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας και τους καλεί να συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο της ταξικής πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Καλούμε τα σωματεία, τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Μάρτη και ώρα 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια, δυναμώνοντας τον αγώνα για ΣΣΕ με αυξήσεις, για επαναφορά της ΕΓΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751€, για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, που υπονομεύουν τις ΣΣΕ.

Καλούμε του Μηχανικούς να συμμετέχουν μαζικά στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, την Τετάρτη 28 Μάρτη στις 10.30 το πρωί στα γραφεία μας.

 

 

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 5 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά αποφάσισε την συμμετοχή του στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Παρέμβαση Φοιτητικών Συλλόγων στη συνεδρίαση του ΤΕΕ

Κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των Φοιτητικών Συλλόγων των πολυτεχνικών σχολών του ΕΜΠ και...

Σωματείο εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Πέλλας: Αλληλεγγύη και στήριξη στους εργαζόμενους του δημόσιου

Το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Πέλλας (ΣΕΙΤΠΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του...