Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Ποινικοποίηση, συκοφαντία, καταστολή είναι η απάντησή τους σε κάθε μορφή αγώνα

0
image_pdfimage_print

 

Όταν δε θέλεις ούτε και μπορείς να αναγνωρίσεις το δικαίωμα κάθε εργαζόμενου στη σταθερή, μόνιμη και με δικαιώματα εργασία, όταν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης τους αντιλαμβάνεσαι και τους αξιοποιείς για την ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, τη χειραγώγηση και την καταστολή, τότε η ποινικοποίηση, η συκοφαντία, η υπονόμευση και η καταστολή είναι η μόνη απάντηση που έχεις απέναντι σε κάθε μορφή αγώνα, που έχει στόχο την υπεράσπιση του δικαιώματος στη μόνιμη, σταθερή και με δικαιώματα εργασία.

Αυτό ακριβώς κάνουν κυβέρνηση και Ν.Δ., αξιοποιώντας για μια ακόμη φορά τη διαιώνιση και τον ταξικό της χαρακτήρα. Αυτή και μόνο αυτή την απάντηση της ποινικοποίησης του αγώνα των συμβασιούχων της Αθήνας μπορούν να δώσουν.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει αυτή την απόφαση ποινικοποίησης. Συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους και θα σταθεί στο πλάι τους σε κάθε προσπάθεια συνέχισης του αγώνα τους, για να κερδίσουν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την απόφαση ποινικοποίησης, να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους εργαζόμενους του Δήμου της Αθήνας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.