Η ΦΑΓΕ προχώρησε σε 8 απολύσεις

Δημοσιεύτηκε στις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

            Η ΦΑΓΕ προχώρησε σε 8 απολύσεις εργαζομένων που δούλευαν στην παραγωγή, με αιτιολογία την αναδιάρθρωση της εταιρίας. Το σωματείο εργαζομένων στη ΦΑΓΕ κατήγγειλε αυτές τις απολύσεις και κήρυξε 48ωρη απεργία.

            Το ΠΑΜΕ καλεί τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα να εκφράσουν την ταξική τους αλληλεγγύη την Πέμπτη 22/10/09 και ώρα 9 το βράδυ έξω από το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στην Εθνική οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης, για να πάρει απάντηση η εργοδοσία, να ανακληθούν οι απολύσεις.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ η παράσταση ” Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” προς τιμή των φιλοξενούμενων στο Σπίτι του Αγωνιστή

Επίκαιρο όσο ποτέ το έργο του Μπρεχτ «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» παρουσιάστηκε από τη...

Το ΠΑΜΕ στηρίζει την 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πέμπτη 5 Μάρτη

Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους των εφοπλιστών  Το ΠΑΜΕ στηρίζει την 24ωρη...

Κινητοποίηση στην πρεσβεία των ΗΠΑ: Διέξοδο στον πόλεμο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μήνυμα καταδίκης της επέμβασης ΗΠΑ - Ισραήλ στο Ιράν έστειλαν εργαζόμενοι και νέοι με...