Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

0
image_pdfimage_print

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, μαζί με συμβασιούχους εργαζόμενους του Υπουργείου Πολιτισμού, πραγματοποίησαν στις 28/5/2009 νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΠΟ για να απαιτήσουν να σταματήσει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των εργαζομένων, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα  και εξακολουθούν να βρίσκονται σε καθεστώς εργασιακής και πολιτικής ομηρίας.

Τόσο ο υπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο γενικός γραμματέας, εκφράζοντας την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ  και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – συνέχεια της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – χωρίς να δώσουν λύση, που είναι η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων σε όλους τους εργαζομένους και η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, κορόιδεψαν και είπαν ψέματα στους εργαζόμενους.

            Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους:

  • Να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καταδικάσουν τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κόμματά της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου που συνειδητά καλλιεργούν αυταπάτες για δήθεν δικαιοσύνη μέσω της «περίφημης» κοινοτικής οδηγίας.
  • Να γυρίσουν την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό που είναι υπέρ των ελαστικών σχέσεων εργασίας και με την υπογραφή τους τσεπώνουν οι βιομήχανοι εκατομμύρια ευρώ.
  • Να οργανώσουν άμεσα την πάλη τους μέσα από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για μόνιμη σταθερή δουλειά, για ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για βαθιές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.
Share.

Comments are closed.