Για την στάση των ΜΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, έχουν εξαφανίσει από παντού, κάθε κινητοποίηση του ΠΑΜΕ.

Έχουν στην κυριολεξία θάψει εκατοντάδες δραστηριότητες των σωματείων, λαϊκών επιτροπών, μαζικών φορέων, στους τόπους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, στις πόλεις, στα χωριά σε όλη τη χώρα,

Εκδηλώσεις, παρεμβάσεις που είναι μαζικές και με διάφορες μορφές εκδηλώνουν την αποφασιστική αντίδραση και αντίσταση των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων στα βάρβαρα μέτρα που πτωχεύουν το λαό. Την λαϊκή απαίτηση την κρίση να την πληρώσει πλουτοκρατία και όχι η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, η νεολαία.

Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική πολιτική, το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, τα μέτρα στήριξης των μονοπωλίων και της κερδοφορία τους, την συναίνεση.

Σπέρνουν το φόβο για τις συνέπειες που θα έχουν όσοι σηκώσουν κεφάλι και αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια. Αποπροσανατολίζουν γιατί φοβούνται το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα που χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά της αντιλαϊκής πολιτικής με στόχο τα μονοπώλια και την ανατροπή της εξουσία τους.

Οι εργαζόμενοι να μην φοβηθούν. Έχουν τη δύναμη, μπορούν να βάλλουν εμπόδια, να σταματήσουν την άγρια επίθεση.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία χωρίς σταματημό, να δυναμώσουν την οργάνωση, την συζήτηση στους τόπους δουλειάς άνθρωπο, τον άνθρωπο. Να παίρνουν παντού αποφάσεις και να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή τους, τη δική τους και των οικογενειών τους. Καμιά εμπιστοσύνη στις συμβιβασμένες ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στις Ομοσπονδίες και αλλού που βάζουν εμπόδια και σπέρνουν αυταπάτες, φόβους και απογοήτευση. Οι όποιες δήθεν αγωνιστικές τους κορώνες εντάσσονται στην προσπάθειά τους να βάλλουν φραγμό στην προσπάθεια των ταξικών συνδικάτων να οργανώσουν την πάλη, να απεγκλωβιστούν δυνάμεις και να πλησιάσουν τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, να ριζοσπαστικοποιηθούν.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, παντού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να μπουν μαχητικά μπροστά με ζωντάνια για να πάρει κεφάλι η εργατική τάξη και να εμπιστευτεί τις δυνάμεις της.

Μαζικά, μαχητικά όλοι:

Στις 28 Σεπτέμβρη το απόγευμα στις 6.30 στο Σύνταγμα

Στις 5 Οκτώβρη στην απεργία των εργαζομένων στο Δημόσιο και τις πρώην ΔΕΚΟ μας αφορά όλους.

Στις 19 Οκτώβρη όλοι στην 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία, να νεκρώσουν όλα. Κανείς στη δουλειά.

Το Γραφείο τύπου

Περισσότερα

Κάλεσμα της ΔΑΣ για το 33ο Συνέδριο του ΕΚ Αθήνας

Στην ενότητα η δύναμη, η οργάνωση το όπλο μας, στον αγώνα της ανατροπής η ελπίδα Μπροστά...
00:04:15

Βίντεο – ντοκουμέντο: Δύο μήνες πριν το έγκλημα στην «Βιολάντα» η εργοδοσία προσπαθεί να διώξει τα συνδικάτα από τον χώρο του εργοστασίου

Νοέμβρης 2025. Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει την εργοδοσία και τα στελέχη της «Βιολάντα» στα...

Συλλυπητήρια στον Γιώργο Πέρρο για την απώλεια της μητέρας του

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γιώργο Πέρρο, μέλος της...