ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 11 Σεπτέμβρη 2011

Το ΠΑΜΕ είχε προειδοποιήσει ότι τα αντιλαικα μετρα που παιρνονται θα φερνουν συνεχως νεα μετρα, χωρις τελος. Η νεα φοροληστεια που επιβαλλει η κυβερνηση με τον νέο φορο στα ακινητα  πρεπει να απαντηθει.

Καμμια θυσια για την πλουτοκρατια. Είναι ώρα με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, των επιτροπών αγώνα των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών επιτροπών στις συνοικίες να οργανωθεί μαζική αντίθεση και αντίσταση με κάθε τρόπο, οργανωμένα, μαζικά με τα σωματεία μας να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους. Να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειες, στους μικρομαγαζάτορες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.

        Η οργανωμένη αντίθεση και αντίσταση στα χαράτσια, στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία, είναι πράξη που σηματοδοτεί τη λαϊκή απόφαση: Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη και την κρίση της πλουτοκρατίας. 

Το γραφέιο τύπου

Περισσότερα

Για τη θεατρική παράσταση στη Γλυφάδα

Ικανοποιημένοι από το έργο του Μπρεχτ «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων», τη σκηνοθετική επιμέλεια...

Αλληλεγγύη στην ΠΕΟ και στους εργαζόμενους της Κύπρου για την απεργιακή κινητοποίηση στις 11 Σεπτεμβρίου

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία(ΠΕΟ) και στους εργαζόμενους της...

Βρήκαμε ποιος θέλει να δουλεύει 13 ώρες… (SPOT)

Δείτε το καυστικό βίντεο του ΠΑΜΕ για το αντεργατικό έκτρωμα. Να αποσυρθεί τώρα! 7ωρο - 5ήμερο...