Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες

Δημοσιεύτηκε στις

 

Σταθερά, ανυπόταχτα, οργανωμένα κλιμακώνουμε τους αγώνες για την Κοινωνική Ασφάλιση και τις Συλλογικές Συμβάσεις.

Η επιτυχία της απεργίας στις 12 Δεκέμβρη και των συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ πανελλαδικά, επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και αποτελεί μια γερή παρακαταθήκη, που την αξιοποιούμε δίνοντας συνέχεια στην πάλη μας.

Η χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με σωματεία, ομοσπονδίες και συνδικαλιστές αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πρώτο σταθμό τα συλλαλητήρια που θα οργανώσει το ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα στις 22 Γενάρη και με απεργιακές κινητοποιήσεις για τις οποίες ήδη προετοιμάζονται οι ταξικές ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα και τα σωματεία.

Εντείνουμε τον αγώνα μας:

  • Για Κοινωνική Ασφάλιση – Συλλογικές Συμβάσεις, που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας

  • Κατά της ακρίβειας

  • Κατά του αποχαρακτηρισμού των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων

  • Κατά της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής και των λιμανιών

Ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, η ανειρήνευτη πάλη ενάντια στα κόμματα που ταυτίζονται ή συναινούν με τις πολιτικές που γεννούν και αναπαράγουν τα προβλήματα, είναι μονόδρομος για το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

25 Γενάρη εκδήλωση με τη χορωδία του ΠΑΜΕ

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου η χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση των Συνταξιούχων...

Συγκέντρωση σωματείων και φορέων στο Πέραμα για τα «καζάνια του θανάτου» ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ Πέραμα, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, της...

Για τη πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία. Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας

Πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας Το ΠΑΜΕ εκφράζει...