Δευτέρα, 26 Ιουλίου

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο συλλαλητήριο

0
image_pdfimage_print

 

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα φουλάρει τις μηχανές και προετοιμάζει με αποφασιστικότητα το μεγάλο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ για το Σάββατο 12 Νοέμβρη.

Εκατοντάδες περιοδείες κάθε μέρα σ’ όλη την Ελλάδα διοργανώνονται με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των λαϊκών στρωμάτων και την ανάδειξη των στόχων αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΜΕ.

Την ίδια στιγμή, η φτωχή Αγροτιά, εκδηλώνει την απόφασή της να συμμετάσχει και να παίξει συμπρωταγωνιστικό ρόλο από κοινού με την εργατική τάξη ώστε η Εργατική Αντεπίθεση να δυναμώνει και να πλαταίνει και επίσης οι αυτοαπασχολούμενοι ετοιμάζονται για καθολική συμμετοχή.

Από τα μηνύματα που φτάνουν βγαίνει η εικόνα ότι στις 12 Νοέμβρη η Αθήνα θα βουλιάξει από οργισμένους και μαχητικούς διαδηλωτές που θα στείλουν ένα παλλαϊκό μήνυμα προς το κεφάλαιο, τους πολιτικούς του εκφραστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους θιασώτες της, που θα διατρανώσουν την απόφασή τους να ταρακουνήσουν και να αλλάξουν τους σημερινούς συσχετισμούς μέσα στις μαζικές οργανώσεις, που θα βροντοφωνάξουν ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος για να απαλλαγεί ο λαός μας από τα αφεντικά και τις κυβερνήσεις τους.

Στον αγώνα αυτό έχουν τη θέση και προσκαλούμε να συμμετέχουν άνεργοι και απολυμένοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι και μερικά απασχολούμενοι, συμβασιούχοι και οικονομικοί μετανάστες, γυναίκες και άντρες, ανεξάρτητα από συνδικαλιστικές προτιμήσεις και παραταξιακές λογικές. Ας κάνουν τώρα το βήμα. Το ΠΑΜΕ τους δίνει ανοιχτόκαρδα το χέρι. Ας ενώσουμε την τάξη μας ενάντια στο κεφάλαιο και στις πολιτικές δυνάμεις που το εκφράζουν και το υπηρετούν.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ απευθύνει ξεχωριστή έκκληση στην εργατική νεολαία, στους σπουδαστές, στους μαθητές, σ’ ολόκληρη τη νέα γενιά να σφραγίσει με τη συμμετοχή της το συλλαλητήριο. Με την ορμή και τη φαντασία της να δώσει ιδιαίτερη ζωντάνια στο Σαββατιάτικο ραντεβού.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη στις 12:00 το μεσημέρι θα δοθεί στην ΕΣΗΕΑ συνέντευξη τύπου για την πληρέστερη ενημέρωση των ΜΜΕ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.