η στάση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ στο Ναύπλιο. Οι γελοίες κατηγορίες του σε βάρος του ΠΑΜΕ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Την Πέμπτη 23 Γενάρη ο γνωστός Σ. Παπασπύρος, πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, έτρωγε πλουσιοπάροχα μαζί με τους βιομηχάνους, τους Υπουργούς και τους άλλους ομοτράπεζους, που ήταν όλοι, σαν Κοινωνικοί Εταίροι, προσκαλεσμένοι του υπουργού, κ. Ρέππα.

Την επόμενη μέρα ακριβώς αυτός ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ έκανε τον «παλικαρά» και το έπαιζε αγωνιστής του γλυκού νερού όταν μιλούσε στην συγκέντρωση που διοργάνωσε το Φόρουμ του ΣΥΝ, στο Ναύπλιο.

Δεν σταμάτησαν, όμως, οι γελοιότητες του ως εδώ. Προχώρησε και σε ανυπόστατες κατηγορίες κατά του ΠΑΜΕ ότι τάχα διασπά τον αγώνα κτλ. Συνιστούμε στο Σ. Παπασπύρο, που όχι μόνο διασπά αλλά κυρίως ξεπουλά τους αγώνες των εργαζομένων να σταματήσει τις γελοιότητες. Όλες αυτές οι γελοιότητες που θέλει να τις επενδύσει στις μελλοντικές του επιδιώξεις να καταλάβει βουλευτική έδρα, να είναι σίγουρος ότι θα του βγουν μπούμεραγκ, γιατί οι εργαζόμενοι έχουν και γνώση και μνήμη και γι’ αυτό θα τον «ανταμείψουν» δεόντως.

Και με την ευκαιρία ας ανακαλέσει όσο είναι καιρός την απόφασή του για το χαράτσι των 5 ευρώ που επέβαλλε σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων για να ενισχύσει το κομματικό φόρουμ του ΣΥΝ!!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Να παρθεί πίσω η απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην Eurodrip

 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα που προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική...

Σταματήστε το Έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κλιμάκωση της κατοχικής βίας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον...

Αλληλεγγύη στη Νέα Μεγάλη Απεργία των Εργατών της Γαλλίας στις 31 Γενάρη

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργάτες της Γαλλίας που κλιμακώνουν τον αγώνα...