Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι δηλώσεις της Υπουργού Απασχόλησης

0

 

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι δηλώσεις της Υπουργού Απασχόλησης μετά την συνάντηση με τους εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας.

Η κ. Υπουργός «απολογήθηκε» στους εκπροσώπους του ιμπεριαλιστικού οργανισμού για την κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ. και τα αποτελέσματά της προς όφελος της πλουτοκρατίας.

Τους διαβεβαίωσε ότι προχώρησαν τις αντιασφαλιστικές κατευθύνσεις με τα νέα χτυπήματα στην Κοινωνική Ασφάλιση. Ότι το εργασιακό τοπίο «στρώθηκε» για τα καλά, αφού η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων προχώρησε. Ότι αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις δεν πρόκειται να δοθούν.

Η κα. Υπουργός «καμαρώνει» για το έργο το δικό της, της κυβέρνησης που δεν υστερεί σε αντεργατικότητα των προκατόχων υπουργών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που μάτωσαν την εργατική τάξη υπηρετώντας την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης , την πολιτική του κεφαλαίου. ΕΥΓΕ ΤΗΣ.

Έχει όμως πίσω η «αχλάδα» την ουρά.

Η κα. Πετραλιά και η κάθε λογής υπηρέτες του κεφαλαίου θα εισπράξουν την απάντηση των εργαζομένων με την μαζική καταδίκη της αντεργατικής πολιτικής και με την ψήφο τους.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και μπροστά στις ευρωεκλογές να καταδικάσουν και με την ψήφο τους την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για την εργατική τάξη της χώρας μας. Για να γίνει ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.