ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τις δηλώσεις του υπουργού εργασίας, τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, καθώς και τις δηλώσεις και την επιστολή του προέδρου της ΓΣΕΕ

0

Σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού εργασίας, τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, καθώς και τις δηλώσεις και την επιστολή του προέδρου της ΓΣΕΕ για την υπογραφή της νέας εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας η εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ δηλώνει τα εξής.

Οι 100αδες χιλιάδες άνεργοι, οι100αδες καθημερινές απολύσεις, οι χιλιάδες απλήρωτοι στους τόπους δουλειάς, οι περικοπές μισθών, οι απλήρωτες υπερωρίες  οι χιλιάδες που εργάζονται ανασφάλιστοι η με μειωμένα ένσημα, οι διαθεσιμότητες, οι μισθοί των 400κοσίων των 500κοσίων των 600κοσιων και των 700κοσιων  ευρώ, οι συντάξεις πείνας μιλούν από μόνα τους για τα έργα και τις ημέρες αλλά και τις προθέσεις των παραπάνω.

Αυτήν την πραγματικότητα καμιά δήλωση κανενός τους στα πλαίσια των «ρόλων» τους δεν μπορεί να την αλλάξει  να ξεγελάσει και να καθησυχάσει τους εργαζόμενους και την νεολαία.

Καλά κάνουν και ανησυχούν, κανένας εκβιασμός, καμιά απειλή, κανένας μηχανισμός από αυτούς που ενεργοποιούν (κρυφούς και φανερούς) το τελευταίο διάστημα δεν θα μας σταματήσει.

Ακόμα  περισσότερους και ποιο μαζικά θα μας μετρούν στις διαδηλώσεις και στις πορείες. Ακόμα περισσότερους και ποιο αποφασισμένους θα μας βλέπουν στις απεργίες στις περιφρουρήσεις στα εργοστάσια  στα ξενοδοχεία στα πλοία σε κάθε τόπο δουλειάς.

Σε περισσότερες πρωτοβουλίες κοινής δράσης  με τους αυτοαπασχολούμενους τους μικρούς ΕΒΕ την νεολαία τους αγρότες θα μας βλέπουν.

Για ένα πράγμα μπορούν να είναι σίγουροι. Ότι θα κάνουμε τα πάντα για να γίνουν οι χειρότεροι ε\εφιάλτες τους πραγματικότητα.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.