Σχόλιο Γραφείο Τύπου για την Υγεία

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι άθλια και τραγική.

Χιλιάδες ασθενείς βρίσκονται στις λίστες για να κάνουν εγχείρηση και όχι μόνο και κινδυνεύουν λόγω των ελλείψεων υγειονομικού και ιατρικού υλικού.

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Ν.Δ. που έχουν παραδώσει τη δημόσια υγεία στα νύχια των πολυεθνικών που αλωνίζουν στα νοσοκομεία.

Η κυβέρνηση αξιοποιεί την κατάσταση αυτή για να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στην ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Οι εργαζόμενοι να ξεσηκωθούν, να παρεμποδίσουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές. Διαφορετικά ο κίνδυνος είναι να πεθαίνουν οι ασθενείς και οι κερδισμένοι να είναι τα μονοπώλια με τεράστια αύξηση της κερδοφορίας τους.

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης προς τον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...

Η κατάθεση στεφανιών στο Πολυτεχνείο θα γίνει την Κυριακή 16 Νοέμβρη

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία, μαζικούς φορείς, να συμμετέχουν μαζικά...

Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...