Σχόλιο Γραφείο Τύπου για την Υγεία

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι άθλια και τραγική.

Χιλιάδες ασθενείς βρίσκονται στις λίστες για να κάνουν εγχείρηση και όχι μόνο και κινδυνεύουν λόγω των ελλείψεων υγειονομικού και ιατρικού υλικού.

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Ν.Δ. που έχουν παραδώσει τη δημόσια υγεία στα νύχια των πολυεθνικών που αλωνίζουν στα νοσοκομεία.

Η κυβέρνηση αξιοποιεί την κατάσταση αυτή για να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στην ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Οι εργαζόμενοι να ξεσηκωθούν, να παρεμποδίσουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές. Διαφορετικά ο κίνδυνος είναι να πεθαίνουν οι ασθενείς και οι κερδισμένοι να είναι τα μονοπώλια με τεράστια αύξηση της κερδοφορίας τους.

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα ταξικά...

Mπλόκο στο φορτίο θανάτου για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στο λιμάνι του Πειραιά ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Νέα μαζική μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις προβλήτες 2 και 3...