Ανάπτυξη Κοινών Αγώνων η απάντησή μας

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο για τις δήθεν επιτυχίες της κυβέρνησης του και τα νέα αντεργατικά μέτρα της επόμενης περιόδου, καλεί την εργατική τάξη της χώρας μας, τα λαϊκά στρώματα σε ένταση των αγώνων και κλιμάκωση της πάλης.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί έμποροι και βιοτέχνες, οι φτωχοί αγρότες, τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να σφυρηλατήσουν τον δικό τους αγωνιστικό διάλογο, την δική τους συνεργασία και κοινή δράση και να δώσουν μαζική αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, στην τρόικα στα κόμματα του ευρωμονόδρομου, στο μεγάλο κεφάλαιο, τις πολυεθνικές.

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ

  • Για να αυξηθούν τα δισεκατομμύρια των καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες και στις of – shore εταιρίες.

  • Στις δαπάνες για την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια προκειμένου να αυξηθούν τα κρατικά κονδύλια προς τις τράπεζες και τους μεγαλοκαπιταλιστές.

  • Στους μισθούς, στις συντάξεις, στις ώρες εργασίας προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε και τα εγκλήματα που γίνονται για λογαριασμό των πολυεθνικών, των καπιταλιστών Ελλήνων και ξένων.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Γιατί:

Το δικό μας πατριωτικό χρέος είναι να εμποδίσουμε η ζωή μας και τα δικαιώματα μας η ζωή των παιδιών και των οικογενειών μας να είναι το προσάναμμα για να φουντώνουν τα καπιταλιστικά κέρδη.

Το δικό μας πατριωτικό καθήκον είναι να δημιουργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, να χτίσουμε την δική μας εργατική, λαϊκή εξουσία ώστε οι τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες της πατρίδας μας να μην γίνονται αμύθητος πλούτος στα χεριά μιας ελάχιστης μειοψηφίας που είναι επιδίωξη και αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής αλλά κοινωνικές παροχές δικαιώματα και ευημερία για εμάς που παράγουμε τον πλούτο αυτής της χώρας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.