Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Ανακοίνωση για το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50%

0
image_pdfimage_print

Οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές στην ευρωπαϊκήλυκοσυμμαχία (Ε.Ε) μαζί με την ελληνική κυβέρνηση και τους ντόπιουςκαπιταλιστές εν μέσω οξύτατων ανταγωνισμών για το ποιος θα χάσει τα λιγότερααποφάσισαν το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% μαζί με νέα μέτρα στήριξηςτων τραπεζών και των άλλων τμημάτων του κεφαλαίου.

Η αναγκαία για τους κεφαλαιοκράτες αυτήκαταστροφή κεφαλαίων ,η ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας φέρνει νέα ακόμα ποιοεπώδυνα μέτρα για τα ήδη χρεοκοπημένα ελληνικά νοικοκυριά για τους εργαζόμενουςκαι τα λαϊκά στρώματα.

Μια νέα παρατεταμένη περίοδο λιτότηταςκαι νέες επιθέσεις στους μισθούς και στα μεροκάματα, ένα νέο ακόμα ποιο βάρβαρονομοσχέδιο για τις συντάξεις και νέες άγριες περικοπές στην υγεία την πρόνοιατην παιδεία νέες χιλιάδες απολύσεις και μεγαλύτερη ανεργία θα είναι το αποτέλεσματων νέων αποφάσεων των ηγετών της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας.

Η αισχρή προπαγάνδα της κυβέρνησης, τωνκεφαλαιοκρατών, και συνολικά των αστικών κομμάτων ότι έτσι σώζεται η πατρίδαδεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν και καμιά.

Σώζουν όσο μπορούν τα κέρδη τους,προετοιμάζουν το έδαφος για να βγάζουν κέρδη τις επόμενες 10ετίες.Χρησιμοποιούν κάθε μέσο από την ωμή κρατική και παρακρατική βία έως τηνδημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων για να διατηρήσουν την εξουσία τους και τηνάγρια εκμετάλλευση του λαού.

Τους απαντάμε:

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Μέσω των σωματείων μας, των επιτροπώναγώνα, των λαϊκών επιτροπών στο εργοστάσιο στον κάθε τόπο δουλειάς στην γειτονιάοργανωμένα και συλλογικά αρνούμαστε να πληρώσουμε τους κεφαλικούς φόρους, τα χαράτσια,να δεχτούμε μειώσεις μισθών, αλλαγές στις εργασιακές μας σχέσεις .

Συζητάμε τα συμπεράσματα των τελευταίων αγώνωνκαι της 48ωρης απεργίας και  ακόμα ποιοαποφασισμένοι και συσπειρωμένοι στο ΠΑΜΕ ετοιμαζόμαστε για ακόμα ποιο οξυμμένη (απεργιακήκαι άλλη )αντιπαράθεση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.