Μεταφορά της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει την κυβερνητική απόφαση για μεταφορά της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας την Τρίτη 7 Μάη.

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία. Η όποια υποτίμηση και υποβάθμιση αυτής της μέρας αποτελεί μέγιστη βεβήλωση και προσβολή της μνήμης των θυμάτων των ταξικών αγώνων της Εργατικής τάξης.

Η κυβερνητική απόφαση για μεταφορά της μέρας της Πρωτομαγιάς στις 7 Μάη γίνεται για την εξυπηρέτηση της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς του Κεφαλαίου.

Η καλύτερη απάντηση της Εργατικής Τάξης θα είναι η μαζική και μαχητική παρουσία της στην Πρωτομαγιάτικη Απεργία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Συντάγματος, στις 10:30 το πρωί.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ

Κάτω τα χέρια από την Κούβα! Αλληλεγγύη στον κουβανικό λαό απέναντι στις απειλές των ιμπεριαλιστών των...

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την ομάδα του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ από την...