Ανακοίνωση για τη νέα προσπάθεια καταστολής και τρομοκράτησης του λαϊκού κινήματος

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα 12 Απρίλη 2012

 

Μετά τον Δήμαρχο Αθήνας και την κυβέρνηση που απειλούν με την απαγόρευση των διαδηλώσεων, τώρα έρχεται ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες και προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους με καταστολή όταν πραγματοποιούν καταλήψεις διάφορων κτιρίων, αντιδρώντας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Όλα αυτά εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο για να θωρακίσει η αστική τάξη την εξουσία των μονοπωλίων. 

 

    Τα μονοπώλια με το υπηρετικό τους προσωπικό, τα κόμματα της πλουτοκρατίας, την δικαιοσύνη, τις δυνάμεις καταστολής επιχειρούν να σταματήσουν, να βάλλουν εμπόδια στο ταξικό εργατικό κίνημα, που οργανώνει την πάλη των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το μεγάλο κεφάλαιο που ισοπεδώνουν τη ζωή και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.

 

Το ΠΑΜΕ δεν τρομοκρατείται, δεν κάνει βήμα πίσω. Καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους ακόμα πιο μαζικά, πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά, να μπουν στη μάχη της οργάνωσης της πάλης. Στους χώρους δουλειάς συλλογικά να αποφασίζουν, να οργανώνονται, να δημιουργούν παντού επιτροπές. Το ΠΑΜΕ θα αξιοποιεί κάθε μορφή πάλης και αγώνα που θα αποφασίζουν οι εργαζόμενοι. Δεν πρόκειται να ζητήσουμε την άδεια καμιάς κυβέρνησης, κανενός μηχανισμού και υπηρεσίας για το πώς και με ποια μορφή θα απαντάμε κάθε φορά απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα. Αντεπίθεση για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Οι εργαζόμενοι να καταδικάσουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και του Ευρωμονόδρομου.  

Περισσότερα

00:01:55

Χιλιάδες στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν σήμερα στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης. Η μεγάλη διαδήλωση ξεκίνησε...

Συμμετοχές για τη διαδήλωση στην Καλαμάτα στις 14 Ιούνη

 Στις 14 Ιούνη διαδηλώνουμε στην Καλαμάτα! Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν όλες...

Όλοι την Τετάρτη 28/5 στις 8πμ στην Ομόνοια – Καμία συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/5 ΣΤΙΣ 8π.μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...