Για Νομισματικό Μουσείο

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση, το Υπουργείο Πολιτισμού, που κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους στο Νομισματικό Μουσείο. Αφού τους προσέλαβαν με την άθλια εργασιακή σχέση του συμβασιούχου και τους κρατούν ομήρους, τώρα από πάνω τους αφήνουν και απλήρωτους.

Αυτή η κατάσταση επικρατεί για χρόνια ολόκληρα και όταν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Είναι βαριές οι ευθύνες του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, που ξεγέλασε τους εργαζόμενους με την οδηγία 99/70 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι τάχα θα μονιμοποιούνταν.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του Νομισματικού Μουσείου να δημιουργήσουν μαζί με τις ταξικές δυνάμεις επιτροπές αγώνα, να οργανώσουν την πάλη τους και να διεκδικήσουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών. Να διεκδικήσουν τη μονιμοποίησή τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO στην Ελλάδα

Το Σωματείο Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO πραγματοποιεί αυτές τις μέρες επίσκεψη στην Ελλάδα. Την Τετάρτη,...

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο εργοτάξιο του Ελληνικού ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοτάξιο του Ελληνικού από το Συνδικάτο...

Συνέντευξη με τον Βασίλη Σταμούλη για την απεργία της Πρωτομαγιάς ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία της Πρωτομαγιάς έδωσε ο Βασίλης Σταμούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος...