Για Νομισματικό Μουσείο

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση, το Υπουργείο Πολιτισμού, που κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους στο Νομισματικό Μουσείο. Αφού τους προσέλαβαν με την άθλια εργασιακή σχέση του συμβασιούχου και τους κρατούν ομήρους, τώρα από πάνω τους αφήνουν και απλήρωτους.

Αυτή η κατάσταση επικρατεί για χρόνια ολόκληρα και όταν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Είναι βαριές οι ευθύνες του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, που ξεγέλασε τους εργαζόμενους με την οδηγία 99/70 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι τάχα θα μονιμοποιούνταν.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του Νομισματικού Μουσείου να δημιουργήσουν μαζί με τις ταξικές δυνάμεις επιτροπές αγώνα, να οργανώσουν την πάλη τους και να διεκδικήσουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών. Να διεκδικήσουν τη μονιμοποίησή τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συνέντευξη με την Βέτα Πανουτσάκου για την Απεργία 24 Ιούνη των εργαζομένων στις Περιφέρειες ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία στις 24/6 παραχώρησε η Βέτα Πανουτσάκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων...

Συνέντευξη με τον Γιώργο Στεφανάκη για την Απεργία 24 Ιούνη σε Επισιτισμό – Τουρισμό ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη μπροστά στην απεργία στις 24/6 παραχώρησε ο πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού -...

Σχόλιο του ΠΑΜΕ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

«Ευρωπαϊκό μοντέλο» σημαίνει μισθοί πείνας, δουλειά μέχρι το θάνατο, ακρίβεια, φτώχεια και σιγή νεκροταφείου για...