Το ΠΑΜΕ δεν αναγνωρίζει τα τελεσίγραφα της Ε.Ε. ούτε του «Ευρωδικαστηρίου».

Δημοσιεύτηκε στις

 

Οι συντονισμένες προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μαζί με την κυβέρνηση της Ν.Δ. για λογαριασμό της πλουτοκρατίας, επιχειρούν να διαλύσουν την Ολυμπιακή και να πετάξουν στο δρόμο χιλιάδες Εργαζόμενους, βρίσκεται στο τελικό στάδιο να αξιοποιηθεί και η απαράδεχτη απόφαση του «Ευρωδικαστηρίου».

Το ΠΑΜΕ δεν αναγνωρίζει τα τελεσίγραφα της Ε.Ε. ούτε του «Ευρωδικαστηρίου».

Καλεί τους εργαζόμενους τα φτωχά λαϊκά στρώματα καθώς και τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την μέχρι τώρα πορεία και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τις κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Όχι μόνο να καταδικάσουν αυτές τις πολιτικές που τους πετούν στο δρόμο, αλλά να συντονίσουν τα βήματά τους με όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν πρωτοβουλίες για κοινή δράση, να παλέψουν για την υπεράσπιση της δουλειάς τους, των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων τους.

Ο δρόμος για εθνικό αερομεταφορέα που θα είναι κοινωνική περιουσία περνάει μέσα από ταξικές συγκρούσεις- ανατροπές πολιτικών, νίκη της εργατικής τάξης και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Μόνο τότε θα δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα προς όφελος της τάξης μας και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Το πρόγραμμα της παιδικής εκπομπής ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ το Σάββατο 6 Δεκέμβρη

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

Κινητοποίηση στο Σύνταγμα στην Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σε κινητοποίηση στο Σύνταγμα προχώρησαν χθες, 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ,  ανάπηροι και χρόνιοι...

Η χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση που διοργανώνουν τα σωματεία και οι φορείς της Ηλιούπολης στις 8.1

Η εργατική χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση που διοργανώνουν τα σωματεία και...