Τροπολογία κατά του δικαιώματος της Απεργίας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση, η οποία με τροπολογία που ετοιμάζεται να ψηφίσει στη Βουλή στρέφεται ευθέως κατά του δικαιώματος της απεργίας. Επιχειρεί να απαγορεύσει επί της ουσίας το δικαίωμα της απεργίας, υιοθετώντας τις απαιτήσεις της εργοδοσίας.

Με την τροπολογία θέλει να μπορούν με γρήγορες διαδικασίες να ακυρωθούν όποιες αποφάσεις πρωτοβάθμιων δικαστηρίων δεν έβγαλαν παράνομες απεργίες.

Κανένας νόμος, καμία τροπολογία δεν πρόκειται να σταματήσει την δράση των εργαζομένων. Άλλωστε το ταξικό κίνημα ποτέ δεν πειθάρχησε στους νόμους της πλουτοκρατίας και των κυβερνήσεών της.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να αντιδράσουν και να απαιτήσουν την άμεση ανάκληση της τροπολογίας. Να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας αύριο 11/6/08 στη 1 μ.μ. στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα ταξικά...

Mπλόκο στο φορτίο θανάτου για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στο λιμάνι του Πειραιά ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Νέα μαζική μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις προβλήτες 2 και 3...