ΑΙΣΧΟΣ .

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον άδικο μα ταυτόχρονα εγκληματικό τρόπο που έχασαν τη ζωή τους δεκάδες αθώοι συνάνθρωποι μας.

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης και του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας να βρουν άλλοθι στα μποφόρ και τον «ανθρώπινο παράγοντα», δηλαδή στους Ναυτεργάτες μεγαλώνουν την οργή και την αγανάκτηση της Εργατικής Τάξης.

Επιτέλους, δεν ντρέπονται ; Τόση υποκρισία ; Τόσα ψέματα ; ΑΙΣΧΟΣ .

Το ταξικό συνδικαλιστικό Κίνημα και η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού γνωρίζουν και τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς του πελώριου αυτού εγκλήματος.

Κι αυτοί δεν είναι άλλοι, από τη μεγάλη καθυστέρηση κρατικής κινητοποίησης των σωστικών ενεργειών, από την «αξιοπιστία» των σαπιοκάραβων που με τις ευλογίες των Κυβερνήσεων μετατρέπονται σε πλωτά φέρετρα, από την ασύδοτη δράση του εφοπλιστικού κεφαλαίου σε βάρος επιβατών και ναυτεργατών.

Αν μέχρι σήμερα θρηνούμε τόσα θύματα και τέτοιας αγριότητας εγκλήματα ας αναλογιστεί ο λαός μας τι θα συμβεί με την πλήρη «απελευθέρωση» της ναυσιπλοϊας και την κατάργηση του καμποτάζ.

Να γιατί έχουμε καθήκον όλοι να ξεμασκαρέψουμε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να αποκρούσουμε τις πολιτικές που γεννούν και αναπαράγουν τέτοια εγκλήματα.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Ο πόλεμός τους σημαίνει φέρετρα για την εργατική τάξη και αμύθητα κέρδη για το κεφάλαιο

Ο θάνατος ενός ακόμη ναυτεργάτη μετά τις επιθέσεις σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στα Στενά του...

Η “Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” στο θέατρο Πέτρας – Μια παράσταση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και της Κούβας

«Η ΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ» Μια παράσταση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης...
00:01:58

Σποτ των συνδικάτων για το Πανελλαδικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

Εκατοντάδες συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στο παλλαϊκό πανελλαδικό συλλαλητήριο...