Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Γενικός ξεσηκωμός

0
image_pdfimage_print

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 9 Γενάρη 2012


Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη σε γενικό ξεσηκωμό, τα συνδικάτα να δώσουν με αποφασιστικότητα τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της συγκέντρωσης στην Ομόνοια στις 11πμ, στις 17 Γενάρη.


Κανένας διάλογος, καμιά συζήτηση με τους σφαγείς των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης. Έχουν πικρή εμπειρία οι εργαζόμενοι από τους κοινωνικούς διαλόγους πού έστησαν ΣΕΒ, ΓΣΕΕ και που οδήγησαν τα δικαιώματα των εργαζομένων στο κρεβάτι του Προκρούστη με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν απομείνει ελάχιστα.


Οι εργαζόμενοι με την μαζική τους συμμετοχή στην απεργία να απαιτήσουν “ΣΤΟΠ στην εξαθλίωση”. Να μην παρθεί κανένα νέο μέτρο και να παρθούν πίσω όλα τα βάρβαρα μέτρα που πήραν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με την στήριξη και τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ και κάνουν τη ζωή τους κόλαση.


Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συζητήσουν στους χώρους δουλειάς την ανάγκη απέναντι στην ενιαία επίθεση εργοδοσίας, κυβέρνησης και τρόικας να απαντήσουν το επόμενο διάστημα με κλιμάκωση του αγώνα σε όλους τους χώρους δουλειάς.


Να απαντήσουν τώρα με ενιαίο μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής.


Κάτω η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας, των άγριων χαρατσιών και της φοροληστείας. Έξω η Τρόικα από την Ελλάδα. Εκλογές τώρα! Να τιμωρηθούν από τους εργαζόμενους και να πληρώσουν σκληρά το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. και ο ΛΑΟΣ.


Το Γραφείο τύπου

Share.

Comments are closed.