Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της επιχείρησης Συνεταιρισμός Υδραυλικών (ΣΕΥΔΑΠ) η οποία προχώρησε σε 2 απολύσεις εργαζομένων. Μάλιστα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρίας αποφασίστηκε ότι θα προχωρήσουν σε απολύσεις λόγω της κρίσης (4 κάθε μήνα).

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του συνεταιρισμού αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που χωρίς κανένα δισταγμό προχώρησαν στις απολύσεις εργαζομένων. Μάλιστα σε παρέμβαση στελεχών του σωματείου των εμποροϋπαλλήλων ο πρόεδρος του συνεταιρισμού και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τους αντιμετώπισε με απαράδεκτο τρόπο δηλώνοντας «ναι θα κάνουμε απολύσεις και δε δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν». Το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει όταν μιλάει για σταθερή – μόνιμη δουλειά και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Αν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν τώρα αυτά (απολύσεις, αυταρχισμός κλπ.) να σκεφτούν οι εργαζόμενοι τι θα κάνουν όταν το ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να οργανωθούν και να αντιπαλέψουν τις απολύσεις. Να καταδικάσουν τα κόμματα του δικομματισμού Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Να παλέψουν για να παρθούν πίσω οι απολύσεις που έγιναν. Να μην υλοποιηθεί το πρόγραμμα απολύσεων που του ΔΣ της εταιρίας έχει αποφασίσει.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

30 Οκτώβρη Ημέρα Διεθνούς Δράσης των λιμενεργατών – Χωρίς τους εργάτες τίποτα δεν κινείται(ΒΙΝΤΕΟ)

🚩 30 Οκτώβρη - 100+ λιμάνια σε 4 ηπείρους, ένας κοινός αγώνας ενάντια στην...
00:14:07

Συνέντευξη του Βάλσαμου Συρίγου για το συλλαλητήριο το Σάββατο 24/10 για την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών(ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στο κανάλι του ΠΑΜΕ στο Youtube έδωσε ο Βάλσαμος Συρίγος, γραμματέας της Ομοσπονδίας...

Μεγάλη διαδήλωση των Συνταξιούχων στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Στους δρόμους του αγώνα, βρέθηκαν σήμερα και οι Συνταξιούχοι της Αττικής μετά από το...