Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της επιχείρησης Συνεταιρισμός Υδραυλικών (ΣΕΥΔΑΠ) η οποία προχώρησε σε 2 απολύσεις εργαζομένων. Μάλιστα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρίας αποφασίστηκε ότι θα προχωρήσουν σε απολύσεις λόγω της κρίσης (4 κάθε μήνα).

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του συνεταιρισμού αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που χωρίς κανένα δισταγμό προχώρησαν στις απολύσεις εργαζομένων. Μάλιστα σε παρέμβαση στελεχών του σωματείου των εμποροϋπαλλήλων ο πρόεδρος του συνεταιρισμού και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τους αντιμετώπισε με απαράδεκτο τρόπο δηλώνοντας «ναι θα κάνουμε απολύσεις και δε δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν». Το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει όταν μιλάει για σταθερή – μόνιμη δουλειά και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Αν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν τώρα αυτά (απολύσεις, αυταρχισμός κλπ.) να σκεφτούν οι εργαζόμενοι τι θα κάνουν όταν το ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να οργανωθούν και να αντιπαλέψουν τις απολύσεις. Να καταδικάσουν τα κόμματα του δικομματισμού Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Να παλέψουν για να παρθούν πίσω οι απολύσεις που έγιναν. Να μην υλοποιηθεί το πρόγραμμα απολύσεων που του ΔΣ της εταιρίας έχει αποφασίσει.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Για τη χθεσινή συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας στο MEGA

Πόσα ψέματα χωράνε μέσα σε λίγες προτάσεις; Θα σταθούμε στα πιο βασικά: Η υπουργός...

Αλληλεγγύη στη Γενική Απεργία των συνδικάτων της Ινδίας στις 12 Φλεβάρη

Κοινός ο αγώνας της εργατικής τάξης ενάντια στην αντεργατική επίθεση των κυβερνήσεων και την...

Συλλυπητήριο μήνυμα στον Βασίλη Πετρόπουλο για την απώλεια της μητέρας του

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Βασίλη Πετρόπουλο, μέλος της...