Η ΛΑΡΚΟ αποτελεί μια από τις στρατηγικές επιχειρήσεις της χώρας μας.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η ΛΑΡΚΟ αποτελεί μια από τις στρατηγικές επιχειρήσεις της χώρας μας. Μπορεί να αποτελέσει βασική μονάδα για την καθετοποίηση της παραγωγής και την συνολική ανάπτυξη του κλάδου. Ενός κλάδου που μπορεί αν παράγει με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες να συμβάλλει αποφασιστικά στην ευημερία του ελληνικού λαού.

Με αγανάχτηση τόσο στο ΠΑΜΕ όσο και συνολικότερα οι εργαζόμενοι παρακολουθούμε τον διαγκωνισμό όλων εκείνων των κομμάτων και συνδικαλιστικών δυνάμεων που ευθύνονται για τα χρόνια προβλήματα της εταιρίας να πίνουν μια εβδομάδα πριν τις εκλογές νερό στο όνομα της ΛΑΡΚΟ.

Το ΠΑΜΕ θυμίζει στους εργαζόμενους ότι όλοι αυτοί που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την ΛΑΡΚΟ έχουν εναποθέσει το αν θα αξιοποιείται πόσο και από ποιους ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας στις ορέξεις της ευρωπαϊκής ένωσης και των ντόπιων και ξένων καπιταλιστών Ανάπτυξη τέτοια και τόση που να χωρά στις απαιτήσεις της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε, ανάπτυξη από τους καπιταλιστές και για τους καπιταλιστές.

Αιδώς Αργείοι. Η υποκριτική αυτή στάση των κομμάτων του ευρομονόδρομου να γίνει κριτήριο ψήφου από τους εργαζόμενους και να δώσουν σε όλους αυτούς την απάντηση που τους πρέπει.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής το Σάββατο 10 Μαΐου στις 8πμ στην είσοδο του Allou Fun Park. Αλληλεγγύη στο αγώνα των εργαζομένων

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ALLOU FUN PARK ΌΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΗ ΣΤΙΣ...

Παραστάσεις διαμαρτυρίας στην doValue για την προστασία εργατικής λαϊκής κατοικίας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη doValue, για να σωθεί το σπίτι εργαζόμενου...

Φωτογραφίες και βίντεο από τον 2ο Εργατικό Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαϊδάρι – Καισαριανή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθές Κυριακή 4 Μάη ο 2ος Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου...